Despre noi

Cateva cuvinte despre echipa noastra

curs programare copii

BIT Steps a aparut din dorinta de a impartasi pasiunea fata de domeniul IT, cunostintele acumulate de-a lungul timpului in acest domeniu si placerea de a folosi creativitatea pentru a concepe programe utile pentru un numar cat mai mare de persoane.

 

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, considera ca programarea ar trebui predata inca de la varste fragede, asa cum este si matematica. Noi ii impartasim aceasta parere si credem ca ii putem invata pe copii inca de la 5 ani sa gandeasca logic, structurat, dar in acelasi timp creativ.

 

BIT Steps nu este o simpla scoala unde copiii invata sa programeze, BIT Steps reprezinta un mod de a-i face pe copii sa fie mai atenti la actiunile lor, la ordinea actiunilor lor, la asumarea unei responsabilitati si, in special, la luarea deciziilor.

Echipa

Madalina Caloianu

Datorita pasiunii pentru domeniul IT, m-am indreptat catre a-i ajuta si pe altii sa descopere lumea tehnologica dintr-o alta perspectiva fata de cea de simplu utilizator, prin metode creative, dezvoltate de experti in domeniu.

Roxana Eremia

Intotdeauna mi-au placut copiii, iar impartasirea cunostintelor de IT impreuna cu ei mi se pare o oportunitate de a ajuta generatiile viitoare sa inteleaga tehnologia la un nivel mai avansat.

Livia Ciuceanu

Odata cu trecerea anilor, am observat abilitatile copiilor. De aceea, consider ca, in era tehnologiei, este vital pentru orice copil sau adolescent, sa isi insuseasca vaste cunostinte specifice programatorilor.

Vlad Dobre

Experienta m-a invatat ca in domeniul informaticii, este esential sa ai o gandire special formata inca de mic, de aceea imi doresc sa pun la dispozitia copiilor cadrul adecvat formarii si pregatirii acestora, la cel mai inalt nivel.

Roxana Dina

Tehnologia inseamna mult mai mult decat informatica. De aceea incerc sa ii invat pe copii sa priveasca lumea dintr-o perspectiva globala si abia apoi sa fie atenti la elementele de detaliu.

Violeta Milea

Singurul motiv, cel care m-a determinat sa fac parte din aceasta minunata echipa si, de altfel, cel mai important, il reprezinta pasiunea de a-i face pe ceilalti sa inteleaga lumea extraordinara a informaticii.

Vrei sa faci parte din echipa noastra?